Nezajídá se vám každoročně stejná štědrovečerní tabule? Anebo je smažený kapr a bramborový salát prostě tím, co k Vánocům patří a nikdy jinak? Ať tak nebo tak, máme pro vás pár tipů, jak vánoční stolování osvěžit.
Štědrovečerní večeři, tedy nejslavnostnější jídlo dne, tvoří nejen samotné jídlo, ale i úprava stolu a způsob stolování. Dejte si na jeho přípravu čas – i kdybyste měli jíst o půl hodiny později. Budete dohromady s rodinou? Ozdobte stůl třeba kamínky z dovolené, kterou jste si letos hezky užili. Nebo kolem stolu rozvěste obrázky dětí. Vánoce symbolicky uzavírají rok, nestyďte se proto hezké vzpomínky připomenout drobnostmi, které stůl ozvláštní.
Jedlé kaštany jsou výborným základem nádivek
Článek z kategorie: Archiv
Neměňte vánoční menu, změňte chuť
161