Kromě parmazánu navíc nebudete potřebovat žádnou zvláštní ingredienci, kterou byste se vší pravděpodobností už dávno neměli doma.
Suroviny
150 g polohrubé mouky 75 g strouhaného parmazánu 100 g másla změklého při pokojové teplotě 1 žloutek
Příprava
1. Smíchejte všechny přísady, až vznikne vláčné těsto. 2. Těsto asi půl minuty zpracovávejte na válu, pak je rozdělte na dvě poloviny a z každé vytvořte souměrný váleček o průměru asi 3 centrimetry s plochými konci. 3. Válečky zabalte do potravinářské fólie, konce zatočte jako u bonbónů a balíčky dejte odležet do lednice. 4. Nechte válečky v lednici asi 45 minut a mezitím si předehřejte troubu na 180 stupňů. 5. Krájejte asi centimetr silné plátky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. 6. Pečte asi 15 až 20 minut až okraje začnou zlátnout, poté nechte vychladnout.