Taky pravidelně absolvujete kolotoč vánočního přejídání, následného stoupnutí na váhu a potom zkroušených novoročních předsevzetí? Letos na to jděte rozumněji.
Při přípravě cukroví vybírejme takové druhy, kde omezíme tuky a mouku. V kuchařkách i na internetu jsou recepty s celozrnnou moukou, ovesnými vločkami, hnědým cukrem a jinými bio produkty. Nepečte velké zásoby! Cukroví ani nemusí být nutně pečené – ovocné košíčky nebo ovoce v čokoládě chutnají báječně! Dejte však pozor na trvanlivost, tyto druhy nevydrží moc dlouho a je lépe je konzumovat čerstvé. Miska oříšků bude tvořit příjemnou dekoraci a zároveň výborně chutná.
Vánoční cukroví je sváteční pochoutka, nikoliv základ stravy
Článek z kategorie: Archiv
Jak se na Vánoce zbytečně nepřejíst?
169