Na spižírnu se při domácím úklidu často zapomíná, nebo ji odbudeme jenom zběžným urovnáním potravin. Jednou za čas je ale potřeba udělat v ní pořádek doopravdy.
Pokud jde o spižírny a špajzy, často zůstávají, co se úklidu týče, pomyslným mrtvým bodem domácnosti. Není se vlastně příliš čemu divit, generální úklid v těchto prostorách dá pořádně zabrat. Na druhou stranu jsou to prostory, kde skladujeme jídlo, a ty si naši pozornost zaslouží.
Uklizená spižírna navíc může také přispět k omezení zbytečného utrácení za jídlo. Možná byste byli překvapeni, jaké zásoby se ve vašem špajzu skrývají, ačkoli vy jste přesvědčeni, že tam nejspíš žádné ani nejsou, a neustále nakupujete další a další jídlo.
Jak tedy spižírnu uklidit a zorganizovat? Tady máte pár tipů.
Článek z kategorie: Archiv
I spižírna občas potřebuje vyklidit a provětrat
292